Over BonBiniWeddings


Visie
BonBiniWeddings verzorgt bruiloften en trouwreizen op maat voor Nederlandse bruidsparen die willen trouwen op Curaçao. Onze weddingplannerdiensten zijn gericht op het organiseren, begeleiden en adviseren van wettelijke huwelijken met de bijhorende events en reisactiviteiten. Wij ondernemen met respect voor het eiland en haar bevolking, bestaande samenwerkingen en het stimuleren van lokale horeca en toerisme.

Wie zijn wij
Afgelopen zomer ben ik BonBiniWeddings gestart om andere bruidsparen de droom te laten beleven zoals ik die heb ervaren. ‘Bon Bini’ betekent ‘welkom’; omdat het eiland je echt welkom laat voelen. BonBiniWeddings staat voor een zorgeloze aanloop naar jullie trouwdag, de lokale contacten van bloemist tot fotograaf, de bemiddeling rondom het wettelijk trouwen en de beste prijs-kwaliteit voor de mooiste trouwlocaties, horeca en verblijven waar wij jullie bij helpen kiezen. Wij opereren vanuit Nederland en zijn dus niet gevestigd op het eiland van Curacao. Het grote voordeel hiervan is dat we face to face met onze bruidsparen kunnen afspreken en dat er echt de tijd wordt genomen om over al jullie wensen te brainstormen. Op locatie zal onze ervaring weddingplanner vanaf het moment dat jullie aankomen er zijn als steun en toeverlaat om jullie vooral te laten genieten.In oktober 2017 was ik de Lucky Girl die in Curaçao getrouwd is. Wij zijn verliefd op het eiland, het voelt elke keer weer als thuiskomen.. de gastvrijheid, gezelligheid, het klimaat, de relaxte sfeer en ook onze eigen taal. Voor onze bruiloft vertrokken wij voor een week lang met 24 vrienden en familie, om onze droom te beleven. Ik had al een aantal goede contacten op het eiland, wat door het lanceren van BonBiniWeddings nog verder is uitgebreid. Professioneel ben ik altijd bezig met het organiseren van reizen, evenementen, beurzen ed. Na een aantal keer ceremoniemeester te zijn geweest, ook bij buitenlandse bruiloften, was onze eigen Curaçao bruiloft het leukste project wat ik ooit gedaan heb! Wat heeft gezorgd voor het begin van BonBiniWeddings.

Waarom kiezen voor BonBiniWeddings
Wij zijn de enige weddingplanner die vanuit Nederland werkt en zich enkel richt op bruiloften op Curaçao. Onze doelgroep bevindt zich immers hier, wat het begeleidingstraject veel gemakkelijker en leuker maakt. Daarnaast richten wij ons breder op het organiseren van ‘trouwreizen’, waarbij voor het gehele gezelschap voor alle reis- en entertainment op het eiland van aankomst tot vertrek wordt gezorgd. Wij hebben een Grafisch communicatiebureau in-house, waardoor het personaliseren van bruidselementen zoals trouwkaarten, menukaarten, ringkussens, nabewerking van film en foto, gastenboek als uitbreidingen worden aangeboden. Wij werken niet met vaste leveranciers, elke bruiloft is op maat en uniek.

Jullie unieke bruiloft
Bij BonBiniWeddings staan de wensen van het bruidspaar bovenaan. Iedereen heeft andere wensen, verwachtingen en dromen rondom deze mooiste dag. Het kan zo zijn dat jullie intiem willen trouwen met alleen het gezin, samen of juist een grote groep vrienden en familie willen uitnodigen. Voor elke situatie is een andere plek en beleving weer meer geschikt. Samen kijken we wat jullie aanspreekt met alle mogelijkheden die het eiland te bieden heeft. Houd je van blote voeten in het zand, of liever de ambiance van een hippe Beach Club? Wil je een bruisend feest, een boottocht, of liever een romantisch (groeps)diner op een unieke plek… of misschien allemaal? Wij hebben de beschikking tot unieke privé strandjes, boetiek hotels en de beste leveranciers van het eiland. Wij verzorgen de officiële aanvraag bij de Gemeente Curaçao en zullen alle dagen er voor jullie zijn.