Ja ik wil! Een droombruiloft op Curaçao


Waarom trouwen op Curaçao
De mooiste dag van je leven in de zon op een tropisch strand, dat wil toch iedereen? Een soort vakantie waarin alles even om jullie draait en met de mensen die je dichtbij je wilt hebben. Een trouwdag die niet in één dag voorbij is, maar zo lang duurt als je het zelf wilt maken! Er is zoveel mogelijk op Curaçao, maar de basis is wel dat alles heel relaxed is en lekker buiten. Er zijn uiteraard ook beperkingen als je in het buitenland wilt trouwen; een traditionele bruiloft zoals in Nederland met meer dan honderd man en een strakke planning zijn toch wel uitzonderlijk. Maar wat je echt gaat beleven is quality time met de mensen die voor jou heel bijzonder zijn.

We zijn heel benieuwd waarom jullie op Curaçao willen trouwen. Door de garantie op mooi weer? De tropische natuur en witte stranden? Of omdat je in een intieme setting de liefde wilt vieren heel relaxed en zonder te veel verplichtingen? Het kan, en nog voor de wet ook. Maar waar ga je beginnen, waar moet je allemaal aan denken en wat gaat het kosten? Allereerst, trouwen op Curaçao is goedkoper dan je denkt…. dat is al een meevaller he ;) En met onze expertise ben je gegarandeerd van de mooiste plekjes en de beste leveranciers op het eiland. Laat ons helpen jullie droomhuwelijk vorm te geven.

Trouwen voor de wet
Omdat Curaçao behoort tot het Koningrijk der Nederlanden is het mogelijk om hier als Nederlandse burger voor de wet te trouwen. Er zijn een aantal belangrijke documenten die heen en weer gestuurd moeten worden en hier zitten strenge regels en termijnen aan vast. De gemeente op het eiland werkt op een iets andere manier dan we in Nederland gewend zijn en er kan soms een aardige tijd overheen gaan. Het is daarom fijn dat je de zekerheid hebt, dat voor deze dag alles rond is en jullie als officieel getrouwd paar terugkomen. BonBiniWeddings begeleid jullie hier van het begin tot eind bij.